Bomba sexy și-a ucis iubitul miliardar cu sânge rece! Detalii înfiorătoare

24 mai 2016 12:28   Internațional
Ultima actualizare:

Mayka Marica Kukucova (26 de ani) a fost acuzată că l-a ucis pe bijutierul Andrew Bush (48 de ani), în anul 2014. Modelul și-a împușcat fostul partener în vila lui. Acesta se afla cu iubita lui, rusoaica Maria Korataeva, în momentul în care a fost omorât. Avocatul lui Kukova susține că femeia a acționat așa pentru că Bush ar fi încercat să o omoare.

Modelul de origine slovacă Mayka Marica Kukucova a început să plângă în timpul procesului. Ea este acuzată că l-a împușcat pe fostul ei iubit, miliardarul britanic Andrew Bush. Femeia susține că a acționat în legitimă apărare, potrivit Daily Mail

Bush şi Kukucova s-au cunoscut în 2012, când ea şi-a luat o slujbă în unul dintre magazinele lui din Bristol. „Era geloasă ca o fiară, îi controla la sânge telefonul şi computerele”, a povestit fiica bijutierului ucis, Ellie, de 19 ani, pe care acesta a avut-o cu fosta lui soţie, Sam Mason, de 45 de ani. 

L-a omorât pentru că a înlocuit-o cu o fată mai tânără

Mayka Marica Kukucova l-a ucis pe bijutierul Andrew Bush în vila lui din Estepona, pe 5 aprilie 2015. Procurorii vor ca femeia să primească o sentință de 20 de ani. Modelul l-ar fi omorât cu sânge rece pe fostul ei iubit, într-un moment de gelozie. Maria Korataeva, iubita de atunci a lui Andrew Bush, le-a spus anchetatorilor că au găsit-o pe Kukova în pijamale, în fața vilei bijutierului. Pe de altă parte, avocatul modelului susține că Mayka Marica Kukucova l-a împușcat pe fostul ei partener, de teamă că acesta o va omorî. 

Mai multe