Bona a făcut sex cu copilul de care avea gijă. Cum a fost sancţionată

7 octombrie 2015 9:35   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu fiul acestuia, în vârstă de 11 ani. Cel care a făcut descoperirea a fost chiar tatăl copilului, care a găsit mesaje compromiţătoare în telefonul femeii. Ea a fost condamnată la închisoare şi nu va mai avea voie să fie în preajma minorilor.

Jade Hatt a decis să se angajeze ca bonă, dar lucrurile nu au decurs cum îşi dorea. Totul a pornit de la un semn pe gâtul băiatului, pe care tatăl copilului l-a observat, după ce l-a lăsat în grija bonei de 21 de ani, potrivit, dailymail.co.uk. Curios să afle ce s-a întâmplat, bărbatul i-a verificat mesajele din telefon. Lui nu i-a venit să creadă când a descoperit că bona obişnuia să facă sex cu băieţelul lui.

După ce s-au prezentat în faţa instanţei judecătoreşti, bărbatul a mărturisit că şi el a întreţinut relaţi sexuale cu bona. La un moment dat, acesta i-a luat chiar apărarea tinerei în faţa judecătorilor, spunând că nu numai ea este vinovată. Conform lui, fiul său era obsedat să facă sex cu Jade.

Pentru a se apăra, bona le-a spus autorităţilor, în momentul în care a fost arestată, că ea credea că băiatul are 15 ani. Însă tatăl baiatului a precizat în faţa judecătorilor că el i-a spus tinerei, înainte de a începe colaborarea cu ea, că minorul are numai 11 ani.

Instanţa judecătorească a condamnat-o pe femeie la şase ani de închisoare şi cu o suspendare de doi ani. De asemenea, fata nu va avea voie să se apropie de baieţi minori fără să fie supravegheată.

Mai multe