Brigitte Macron, cu umărul luxat la o ceremonie. Ce a pățit prima doamnă a Franței

19 august 2019 17:25   Internațional
Ultima actualizare:

Brigitte Macron (66 ani), și-a făcut apariția la ceremonia organizată d eprimarul comunei Bromes-les-Mimosas, de pe Coasta de Azur, cu brațul bandajat. Conform ziarului ”Jurnal du Dimanche”, prima doamnă a Franței și-a luxat umărul după ce a alunecat pe o barcă, în vacanță.

Emmanuel Macron (41 ani) și soția sa, Brigitte Macron (66 ani), s-au întors de curând din vacanța petrecută în fortăreața medievală Fort de Brégançon, reședința de vară oficială pentru președinții francezi.

A fost o vacanță cu peripeții pentru prima doamnă a Franței, care a alunecat pe o barcă și și-a luxat umărul. Brigitte Macron n-a reușit să se recupereze în timp util pentru îndatoririle ei oficiale, așa că și-a făcut apariția cu brațul imobilizat la ceremonia organizată de primarul comunei Bromes-les-Mimosas.

Cu ocazia împlinirii a 75 de ani de libertate a comunei Bromes-les-Mimosas, de pe Coasta de Azur, primarul din localitate a organizat în weekend o petrecere cu parade, expoziții și artificii. La ceremonii a fost prezent și cuplul prezidențial, care a felicitat veteranii și a salutat mulțimea.

Citește și:

Poza cu Brigitte Macron la plajă, prelucrată? Cum arată în realitate prima doamnă a Franței

Brigitte Macron, încălțată cu adidași la o întâlnire oficială cu prima-doamnă a Finlandei

Mai multe