Bunicuța sexy face striptease la 53 de ani! Uite ce bine arată

22 noiembrie 2015 19:24   Internațional
Ultima actualizare:

Are un nepoțel în vârstă de 10 ani și doi copii cu vârste de 28 și 35 de ani. Totuși, asta nu o oprește să facă ceea ce o pasionează – să se dezbrace în fața unui public larg. Bunicuța Kathy Rowan (53 de ani) este complet lipsită de inhibiții și adoră să facă striptease.

Totul a pornit în jurul vârstei de 49 de ani, când încrederea ei în sine era la pământ.  Încă din tinerețe, Kathy visa să fie o dansatoare sexy, însă până atunci, nu a avut curajul de a-și îndeplini visul. Cu puțin înainte de a împli 50 de ani, femeia a considerat că niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce îți place, potrivit mirror.co.uk.

Kathy a văzut un anunț pentru niște cursuri de dans burlesque și s-a înscris. De atunci, viața ei s-a schimbat complet, pentru că și-a dat seama că era ceea ce a visat dintotdeauna să facă. „Aveam mari emoții prima oară când am intrat pe ușă, dar profesorul era minunat și m-a făcut să mă simt ușurată. În plus, odată ce am realizat că nu trebuie să îmi dau hainele jos imediat, m-am mai relaxat”, a mărturisit ea.

La scurt timp, Kathy a căutat un club în zonă, dispus să accepte o începătoare. A trecut etapa de audiții, însă momentul în care a trebuit să intre pe scenă a fost, susține ea, înfiorător: „Eram efectiv terifiată, aveam fluturași în stomac, dar nu-i puteam dezamăgi pe organizatori. Totuși, totul s-a schimbat când am ajuns pe scenă – din momentul în care am văzut reacția audienței, am fost «prinsă (i-a plăcut foarte mult, n.r.)»”.

Mai mult, Kathy nu s-a oprit aici. Și-a ales numele de scenă Kosmic Kitty și a petrecut mult timp să își perfecționeze tehnicile de dans și să învețe noi mișcări. Plasturii pentru sfârcuri incandescenți sunt cei care o deosebesc de celelalte dansatoare, dar au și ei riscurile lor: „Câteodată simt miros de păr ars, iar api realizez că e al meu! M-am ars de câteva ori, dar nu te poți opri când ești pe scenă”.

În cele din urmă, femeia a căpătat încrederea în sine pe care și-o dorea. Drept dovadă stă și faptul că, deși toată lumea îi spune că este puțin deplasată, ea nu ia în considerare opiniile răutăcioase, continuând să facă ceea ce o pasionează. 

Mai multe