Ca nişte îngeraşi! Ce dulci sunt gemenii Prinţului Albert în felicitarea de Crăciun

23 decembrie 2016 8:30   Internațional
Ultima actualizare:

Mai e foarte puţin până la Crăciun, iar tradiţia cere ca familia regală de la Monaco să realizeze o felicitare de Sărbători. Ca în fiecare an, Prinţul Albert şi soţia sa Charlenne au pozat într-un cadru festiv, alături de gemenii lor, Gabriella şi Jacques. Iar din imagini e clar că cei mici au fost vedetele şedinţei.

Blonzi, cu ochi albaştri, ca nişte îngeraşi, Gabriella şi Jacques au topit inimele celor care au văzut felicitarea. Serios nevoie mare, într-o bluză cu mânecă lungă şi pantaloni negri, băieţul de doi ani stă lângă scaunul mamei sale. Îmbrăcată într-o rochiţă roşie, sora sa geamănă râde însă cu gura până la urechi în timp ce Charlenne o ţine în braţe. În spatele lor, lângă un brad alb stă Prinţul Albert. 

Pe lângă imaginea oficială folosită pentru felicitare, familia regală de la Monaco a mai publicat fotografii realizate în palatul Prinţului, conform dailymail.co.uk. Într-una dintre fotografii, Jacques se uită în spatele camerei, în timp ce se joacă cu o decoraţiune, iar în alta, Gabriella desenează de zor într-o cărticică de colorat. 

Mai multe