Ca o rază de soare! Kate Middleton, radiantă la finala Wimbledon

15 iulie 2018 16:53   Internațional
Ultima actualizare:

Ducesa de Cambridge a bifat o apariţie de zile mari la finala masculină de la Wimbledon. Kate şi-a făcut apariţia în tribune alături de soţul ei şi de prim-ministrul britanic Theresa May.

Kate Middleton (36 de ani) este poate cea mai iubită faţă regală din lume. I-a cucerit pe britanici cu zâmbetul ei perfect, look-ul natural şi stilul vestimentar fără cusur.

Ducesa a fost fotografiată duminică, în tribunele de la Wimbledon, unde are loc finala masculină dintre Novak Djokovic şi Kevin Anderson.

Kate a arătat impecabil şi a fost radiantă într-o rochie galbenă, semnată Dolce&Gabbana, în valoare de 1.150 de lire sterline, scrie Daily Mail. Deşi a născut la sfârşitul lunii aprilie, Kate a revenit rapid la silueta silfidică. Rochia îi venea perfect ducesei, care a fost toată numai un zâmbet.

În tribune au mai fost prezenţi actorii Hugh Grant şi Eddie Redmayne, ambii cu soţiile. Kate a fost văzută şi ieri la Wimbledon, alături de Meghan Markle. Ducesa şi cumnata ei au urmărit finala dintre Kerber şi Wiliams.

Mai multe