Cântăreşte nici 20 de kg la 37 de ani! Cum a ajuns o actriţă să arate în halul acesta VIDEO

2 iunie 2015 0:07   Internațional
Ultima actualizare:

A şocat internetul cu povestea ei de viaţă. O fostă actriţă în vârstă de 37 de ani a ajuns să cântărească doar 18 kilograme şi se chinuie să supravieţuiască.

Rachel Farrokh a ajuns numai piele şi os, după ce a slăbit excesiv de mult. După 10 ani de boală şi-a pierdut şi cariera de actriţă, este anorexică şi la un pas de moarte, scrie Daily Mail.

În urmă cu zece ani, Rachel era o femeie sănătoasă şi activă. Totul a început când şi-a propus să slăbească două-trei kilograme şi să-şi definească mai bine abdomenul. Apoi şi-a pierdut locul de muncă, a suferit o depresie şi totul a scăpat de sub control.

Femeia suferă de anorexie nervoasă, o boală psihică ce presupune repulsie faţă de alimente şi pierderea totală a poftei de mâncare. Soţul ei, Ron Edmonson, s-a lăsat de muncă pentru a avea grijă de ea, spune că Rachel nu se va face bine doar reîncepând să mănânce normal. Dimpotrivă, asta i-ar da peste cap şi mai mult metabolismul.

Singura speranţa a lui Rachel Farrokh este o clinică de specialitate, unde există tehnologia necesară pentru a fi tratată. Acum, femeia este în stare critică şi stă închisă în casa sa din California, iar dacă i se dă o cantitate mai mare de mâncare ar putea să moarsă.

Singura problemă este costul tratamentului. Pentru a face rost de bani, Ron a convins-o pe Rachel să facă o înregistrare pentru a începe o campanie de strângere de fonduri. Au reuşit să strângă doar 50.000 de dolari în 21 de zile, după ce filmuleţul ei a devenit viral. Deşi vor ajunge să strângă toată suma, corpul ei este prea fragil pentru a se deplasa.

''Bună, sunt Rachel. Am nevoie de ajutor. Am 1,70 metri, sub 20 de kilograme şi nu mă mai primeşte niciun spital. Sufăr de o formă severă de anorexie. Este o boală psihică ce provoacă multă suferinţă fizică. E un singur spital în toată ţar care mă poate ajuta, dar şansele mele sunt foarte mici. Sunt gata să mă fac bine şi dacă mă puteţi ajuta vă rog să o faceţi! Mulţumesc'', sună apelul disperat al lui Rachel. 

Mai multe