Caz șocant! A violat-o pentru că "s-a prefăcut moartă", apoi a acoperit-o cu frunze

15 decembrie 2016 12:19   Internațional
Ultima actualizare:

Un violator din Marea Britanie i-a uimit pe judecători când au aflat cum a batjocorit o femeie, profitând de faptul că se afla sub influența alcoolului. În mod paradoxal, bărbatul susține că de fapt el este victima.

Yassar Murrat Ayuc (49 de ani), zis și „Turcul Tony”, a fost condamnat la închisoare pentru că a atacat o femeie și a violat-o, relatează The Mirror. În fața judecătorilor însă, el s-a apărat și a susținut că de fapt femeia a fost cea care l-a atacat și l-a forțat să întrețină relații sexuale cu ea, temându-se că altfel i-ar fi rănit penisul.

Ayuc era șofer de taxi și a întâlnit-o pe femeie atunci când i-a cerut să o conducă la o prietenă. S-au prelevat dovezi care au arătat că ea consumase o mare cantitate de alcool întrucât ieșise în oraș cu iubita sa. Taximetristul a profitat de ea, văzând că era foarte amețită și nu a dus-o la destinație, așa cum ar fi trebuit, ci într-o zonă izolată, unde nu i-ar fi văzut nimeni.

Femeia s-a dat jos din mașină și a observat că nu se afla unde trebuia, dar se simțea mult prea rău pentru a riposta, astfel că s-a lungit la pământ, prefăcându-se moartă. Pentru Ayuc nici nu se putea o situație mai favorabilă și s-a năpustit asupra ei și a violat-o, după care a acoperit-o cu frunze uscate. Ea a stat complet nemișcată cât timp a durat agresiunea sexuală, iar când bărbatul a plecat și a abandonat-o, s-a ridicat și s-a dus să ceară ajutor.

Varianta poveștii lui Ayuc îl scoate însă pe el victima. Fostul taximetrist a declarat că femeia îi spunea în mașină că este lesbiană, dar nu ar avea nicio problemă să facă sex și cu un bărbat. „Turcul Tony” susține că a oprit mașina pentru a-și face nevoile, dar ea s-a năpustit asupra lui și l-a apucat de penis, amenințându-l că îl va răni în zona intimă dacă nu se culcă cu ea.

„Era puternică și nu m-am putut împotrivi. Am încercat să mă smulg din mâna ei, dar n-am reușit. Nu eram încântat de ce se întâmpla. Ca să fiu sincer, m-am simțit copleșit. Sunt doar un om.”

Polițiștii au găsit însă urme ale ADN-ului bărbatului pe hainele femeii care indică faptul că a fost agresată.

Mai multe