Caz șocant! O mamă și-a ars de vie propria fiică

9 iunie 2016 13:26   Internațional
Ultima actualizare:

Este de-a dreptul șocant cum pot reacționa uneori unii părinți față de propriii copii din motive banale. O mamă de origine pakistaneză și-a ars de vie fiica adolescentă dintr-un motiv complet stupid.

Zeenat Rafiq (18 ani) a fost arsă de vie de mama ei sub acuzațoa că a sfidat familia refuzând să se mărite cu un băiat, relatează DailyMail.co.uk. Familia locuiește în Lahore, în estul Pakistanului. 

Parveen Rafiq, mama criminală, a fost arestată în aceeași zi când a comis îngrozitoarea faptă și a recunoscut și-a ucis fiica pentru că a refuzat să aibă parte de o nuntă tradițională. Femeiea dorea ca Zeenat să se mărite cu iubitul ei, Hasan Khan, un mecanic de motocilete. 

Pakistani mother burns her daughter alive for marrying her boyfriend https://t.co/jRb8mRQJOd— Daily Mail Online (@MailOnline) 8 iunie 2016

Pakistani mother burns her daughter alive for marrying her boyfriend https://t.co/jRb8mRQJOd

Familia ei i-au cerut în repetate rânduri să se căsătorească pentru a nu trăi în "concubinaj". Totuși, Zeenat nu își dorea încă acest lucru și s-a temut de ce este mai rău, fiindu-i teamă de reacția părinților. 

În Pakistan sunt ucise anual în jur de 1.000 de femei pentru că "încalcă" normele conservative islamice. Săptămâna trecut, o profesoară în vârstă de 19 ani a fost torturată și arsă de vie pentru că a refuzat să se mărite cu fiul șefului său, un bărbat de două ori mai mare decât ea.

Mai multe