Caz teribil! Copil atacat de aligator într-un parc de distracții

15 iunie 2016 11:23   Internațional
Ultima actualizare:

Florida este din nou zguduită de un incident deosebit de grav. În parcul de distracții disney, un copil a fost atacat și tras în apă de un aligator atunci când s-a apropiat de o lagună artificială. Părinții și autoritățile îl caută acum disperați pe micuț.

Uriașa reptilă și-a înfipt colții în copilul în vârstă de doi ani și l-a tras în apa lagunei, relatează Mirror.co.uk. Incidentul s-a petrecut într-o zonă foarte bine cunoscută a parcului de distracții Disney, unde este de regulă foarte multă lume. 

Purtătorul de cuvânt al șerifului, Rose Silva a declarat că micuțul n-a mai fost zărit după ce a fost tras în apa Lagunei celo Șapte Mări. Numele băiețelului nu a fost încă făcut public, dar se cunoaște faptul că a venit în vacanță alături de alți patru membri ai familiei tocmai din Nebraska. 

Familia se plimba liniștită aproape de malul lagunei când aligatorul a atacat pe neașteptate și l-a smuls pe copil. În momentul atacului, tatăl a încercat să-l tragă din fălcile aligatorului, dar i-a fost imposibil, cu toate că s-a ales cu răni grave la mâini.

Mai multe