Ce-a pățit o profesoară care s-a culcat cu tatăl unui elev. "A fost groaznic!" VIDEO

26 martie 2015 13:01   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Mexic, extrem de furioasă pe o profesoară, care a avut o aventură cu soțul ei, s-a răzbunat pe rivală chiar în incinta școlii.

Laelia Paredes Flores, în vârstă de 35 de ani, din Huimanguillo, o localitate din sud-estul Mexicului, a intrat furtunos într-o sală de clasă și a atacat-o pe profesoara Marcella Villalpando Tovar, în vârstă de 32 de ani, sub privirile elevilor și ale altor cadre didactice, informează mirror.co.uk.

A stat și a încasat pumni și picioare

Femeia a tăbărât cu pumnii și picioarele pe biata profesoară, care nu a avut curajul să riposteze și a așteptat țintuită de podea ca bătaia să înceteze de la sine. Din păcate pentru ea, nici unul dintre martori nu a intervenit, așa că a încasat lovituri serioase până ce soția înșelată s-a răcorit. Într-un final, Laelia Paredes Flores a părăsit sala de clasă, lăsându-și victima tremurând pe podeaua sălii de clasă. "Femeia a venit pornită și a început să țipe înainte de a o trânti la podea. Atunci am fugit să caut ajutor. Dar când ceilalți profesori au venit, nu au făcut nimic, doar au privit bătaia. A fost groaznic!", a mărturisit Miriam Gracia Adomo, o elevă de 16 ani.

Un purtător de cuvânt al școlii în care a avut loc altercația a explicat că atacatoarea a vrut să-și facă dreptate deoarece profesoara a avut o aventură cu unul dintre tații elevilor. "Suntem consternați că acest atac a avut loc în școala noastră și că nimeni nu a intervenit să-l oprească. Vom demara o investigație", a explicat oficialul instituției de învățământ.

Videoclipul cu bătaia a devenit viral la scurt timp de la publicarea lui online, atrăgând numeroase critici din partea internauților. "Este înfiorător. De ce nu o ajută cineva pe biata femeie?", s-a întrebat unul dintre ei. "Nu știu ce e mai rău, atacul brutal sau faptul că nimeni nu face nimic", a afirmat altul.

Mai multe