Ce bine arată Carla Bruni în costum de baie! Soția fostului președinte francez are 48 de ani

8 decembrie 2016 12:11   Internațional
Ultima actualizare:

Nicolas Sarkozy (61 de ani), fostul președinte al Franței, și soția sa, Carla Bruni (48 de ani), se bucură zilele acestea de o vacanță în Thailanda, pentru se bucura de soare și plajă înainte de Crăciun.

În timp ce Bruni a preferat bălăceala și statul pe șezlong, fostul lider al statului francez a făcut jogging. Cei doi au fost însoțiți de fiica lor de cinci ani, Giulia, care și-a petrecut mai mult timp alături de mama sa. Fostul model a impresionat cu silueta sa, asta deși are 48 de ani. A fost surprinsă de fotoreporterii curioși în trei costume de baie diferite: negru și albastru, întregi, și altul mai curajos, în două piese, negru. Carla a fost foarte relaxată și s-a bucurat din plin de vremea plăcută și de timpul liber petrecut departe de agitația politică din Franța, relatează The Sun.

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au cunoscut în noiembrie 2007, iar în februarie 2008, la câteva luni după ce fostul președinte a divorțat, cei doi s-au căsătorit. În octombrie 2011, cei doi au devenit părinții unei fetițe.

Mai multe