Ce credeţi că face Moşul peste an? Copiii răspund

4 decembrie 2015 21:02   Internațional
Ultima actualizare:

Mai sunt 19 zile până când începe cea mai aglomerată zi din viaţa Moşului! Şi cum toată lumea se întreabă ce face el acum, în timp ce noi numărăm zilele până la Crăciun, i-am pus pe copii să ne spună ce cred ei că face Moşul.

Nu mai puţin de un milion de copii din întreaga lume au răspuns prezent la chestionarul de pe Internet găzduit de site-ul PhotoBox. Iată ce au spus micuţii: 42% cred că Moşul cântă cât e ziua de lungă, 27% cred că, atunci când se plictiseşte, începe să coloreze în diferite cărţi de colorat şi 25% sunt convinşi că găteşte prăjiturile şi dulciurile pe care le va lăsa sub pom. Fetiţele sunt sigure în proporţie de 20% că petrece mult timp la cumpărături prin magazinele pentru copii, iar băieţii “sunt precişi” că Moşul ştie să facă skateboarding, snowboarding şi să se dea cu schiurile. Doar 6% cred că Moşul face bungee jumping pentru a se antrena să nimerească hornul în seara de Crăciun. 16% cred că moşul mănâncă toată ziua peşte şi cartofi prăjiţi, iar de Halloween, îşi pune pe cap un ditamai dovleacul. Cea mai bună prietenă a Moşului este Zâna Măseluţă, cred 24% din micuţi.

69% cred că în ianuarie se odihneşte şi doarme cu un ursuleţ de pluş în braţe, iar 72% ştiu că, de Ziua Îndrăgostiţilor, Moşul îi trimite scrisorele de amor Doamnei Crăciun. 26% din copii cred că Moşul mai bea din când în când câte o bere şi 21% sunt siguri că Moşul nu mănâncă des broccoli pentru că... e greu de înghiţit. 39% din copii sunt convinşi că lista cu ascultători/neascultători e scrisă cu un creion pe o hârtie reciclabilă şi 25% ştiu că Moşul face vocalize pentru a putea striga noaptea: „Ho-ho-hoo!”

Mai multe