Ce emoţionant! Aşa le-a mulţumit căţelul pompierilor care l-au salvat

30 mai 2018 15:31   Internațional
Ultima actualizare:

Gestul unui căţeluş neastâmpărat, care s-a cocoţat pe acoperiş şi nu s-a mai putut da jos, a emoţionat întreaga planetă. Cesar, un metis husky, s-a plictisit să stea cuminte în casă şi a ieşit pe acoperişul de deasupra prispei. Fereastra s-a închis în urma lui şi dulăul a rămas blocat. Asta până la venirea pompierilor.

Avea inima cât un purice când au ajuns pompierii din Wells, statul american Maine. Lătra a pagubă cerând ajutor şi dând din coadă disperat pentru a le atrage atenţia trecătorilor. Când au ajuns pompierii care au fost chemaţi de un vecin săritor, Cesar a încercat să sară de la aproape patru metri pentru a le veni în întâmpinare. Însă vocea calmă şi gesturile căpitanului de pompieri Nawfel l-au făcut să rămână liniştit la locul lui şi să aştepte liniştit să fie salvat. „Nimic nu se compară cu mulţumirea sinceră a unui căţeluş”, a declarat căpitanul după ce a postat pe Internet fotografia în care căţeluşul îl linge pe obraz în semn de recunoştinţă. Fotografia a făcut rapid înconjurul lumii.

Operaţiunea de salvare a avut loc duminică, la orele amiezii. Stăpânii căţelului erau plecaţi de acasă şi animalul care are doar şapte luni de viaţă a deveni neliniştit. A încercat să iasă din casă sărind pe fereastră. Aceasta s-a închis în ruma lui şi el a rămas blocat pe acoperiş timp de aproape trei ore.

Mai multe