Ce i-a spus Prințul Harry lui Meghan Markle când a văzut-o în rochie de mireasă

19 mai 2018 15:21   Internațional
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și actrița Meghan Markle a prins contur sâmbătă, 19 mai, când cei doi și-au jurat credință unul celuilalt în fața tuturor. După doi ani de relație, cei doi au devenit soț și soție, mai precis Duce și Ducesă de Sussex. Prințul Harry a rămas înmărmurit atunci când și-a văzut viitoarea soție în rochie de mireasă.

Meghan Markle a purtat o rochie albă cu un voal lung și trenă care a fost creată de casa de modă Givenchy. Prințul Harry în vârstă de 33 de ani a rămas profund impresionat de rochia ei și i-a transmis că arată foarte bine. „Arăți minunat. Mi-a fost dor de tine”, i-a transmis el în momentul în care a văzut-o, conform morror.co.uk.

Meghan Markle a avut-o alături de ea numai pe mama ei din partea familiei din cauza faptului că tatăl, care ar fi trebuit să o conducă la altar a suferit o operație la inimă. în locul lui, Prințul Charles a fost cel care a luat această responsabilitate. Doria Ragland, mama lui Meghan a mers cu ea în mașină până la capelă, acest lucru fiind o atribuție pe care a primit-o în urma întâlnirii cu familia regală. Fratele și sora vitregă a lui Meghan nu au fost invitați la nuntă deoarece ei nu au o relație foarte apropiată. Thomas Markle jr, fratele vitreg al lui Meghan, i-a trimis o scrisoare Prințului Harry prin care îi explica de ce crede el că nu e o idee bună să o ia de soție pe Meghan. 

Mai multe