Ce îi poți cumpăra partenerului tău de Moș Nicolae

2 decembrie 2015 18:15   Internațional
Ultima actualizare:

Cum seara magică de 6 decembrie este momentul în care oamenii își oferă cadouri unii altora într-un mod discret, cuplurile își dedică acest moment special pentru a-și bucura partenerul/partenera cu un mic dar simbolic, din dragoste.

Cum e foarte posibil ca iubitul tău să-ți fi pregătit de asemenea ceva frumos pentru 6 decembrie, noi la Playtech ne-am gândit să te ajutăm cu o listă de cadouri de sărbători potrivite pentru el. Ne e tuturor cunoscut momentul acela când bărbații și femeile au uneori dificultăți în a-și găsi daruri potrivite, din cauza diferențelor de gen. E adevărat ca în majoritatea cazurilor cumpărarea unei cărți salvează o situație delicată pentru că se potrivește oricărui gen. Însă, ce faci atunci când vrei să atingi acel ”sweet spot” al celui căruia ai vrea să-i oferi cadoul tău? E clar că trebuie să fie personalizat.

Cadou de Moș Nicolae pentru el: Încărcător Wireless universal

Nu are aceeași încărcătură sentimentală precum încărcătorul dual USB de mai sus, dar va fi o surpriză plăcută pentru iubitul tau. De asemenea îl vei putea folosi și tu la nevoie. Dispozitivul va merge garantat cel puțin cu seria de smartphone-uri de la Samsung.

Vezi aici lista completă cu cele mai tari cadouri de sărbători pentru iubitul tău.

Mai multe