Ce își dorește Prințul George de Crăciun! Tatăl său i-a trimis deja Moșului scrisoarea

1 decembrie 2017 9:26   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul William i-a înmânat lui Moș Crăciun personal scrisoarea fiului său în care i-a scris ce-și dorește de sărbători. Micuțul George nu este prea pretențios anul acesta și i-a mărturisit Moșului că a fost cuminte.

În timpul vizitei sale în Finlanda, Prințul William s-a oprit în dreptul unui Moș Crăciun și i-a înmânat simbolic scrisoarea fiului său, în care a scris cu litere mari și stângace (căci abia a învățat să scrie) ce-și dorește să găsească sub brad.

William a găsit oportunitatea perfectă la Târgul de Crăciun din Helsinki (capitala Finlandei) pentru a-și face datoria față de fiul său și a trimite scrisoarea la mult îndrăgitul destinatar. Când l-a văzut pe Moș Crăciun, William și-a scos hârtiuța din buzunar și i-a înmânat-o, indicându-i că George a fost un băiețel cuminte anul acesta:

„Pentru că te-am văzut, am să-ți dau această scrisoare. Nu cere prea multe, așadar, cred că un cadou este suficient”, i-a spus William Moșului, conform metro.co.uk. prințul George nu cere anul acesta decât o mașinuță de poliție. Moșul îi va dărui, cu siguranță, ceea ce-și dorește, mai ales că William l-a asigurat că micul prinț a fost ascultător.

Mai multe