Ce mândră e mama lui Meghan Markle de fiica ei. A plâns la nuntă

19 mai 2018 14:54   Internațional
Ultima actualizare:

Mama lui Meghan Markle a fost alături de fiica ei la cel mai important eveniment din viața actriței care a devenit sâmbătă, 19 mai, Ducesă de Sussex. Doria Ragland, mama lui Meghan Markle i-a fost alături singurului copil la nunta cu Prințul Harry.

De mai multe ori în timpul ceremoniei, mamei lui Meghan Markle i-a venit să plângă și nu și-a putut abține emoțiile. Din păcate, tatăl lui Meghan nu a putut ajunge să-și conducă fiica la altar din cauza unei probleme cardiologice. Motivul pentru care nu a putut ajunge la nuntă a fost faptul că în urmă cu doar trei zile el a suferit o operație și nu a avut voie să zboare cu avionul. Astfel că, Prințul Charles a fost cel care a condus-o la altar pe Meghan.

Mama ei a fost cea care a condus-o în mașină pe Meghan Markle până la capelă, fiind unul dintre atributele pe care le-a primit în urma întâlnirii pe care a avut-o de curând cu familia regală. 

Droia Ragland și Thomas Markle au divorțat cu mulți ani în urmă, pe când Meghan avea numai șase ani. După divorț, Meghan a locuit cu mama ei, însă a păstrat o relație foarte bună și cu tatăl ei pe care îl vizita foarte des. 

Mai multe