Ce mare s-a făcut Prinţul Louis! A furat inimile tuturor cu râsul molipsitor în imaginea de Crăciun a familiei sale

12 decembrie 2020 17:14   Internațional
Ultima actualizare:

Un fan al familiei regale britanice a publicat pe un site de socializare felicitarea de Crăciun pe care Kate Middleton şi Prinţul William o trimit în mod tradiţional în fiecare an. Alături de ducii de Cambridge, apar şi cei trei copii ai lor, în centrul atenţiei fiind Prinţul Louis, care râde, lipsit de griji.

E o tradiţie ca membrii familiei regale britanice să trimită anual unei liste cu fani o felicitare de Crăciun. În cea trimisă anul acesta de ducii de Cambridge, Kate şi William apar relaxaţi, pe o bancă cu lemne în spatele lor şi cu cei trei copii în braţe. Prinţul George şi Prinţesa Charlotte sunt, ca întotdeauna, adorabili şi cu zâmbetul pe buze, dar cel care e în centrul atenţiei e Louis, în vârstă de doi ani, care râde cu gura până la urechi. 

George stă lângă William, în timp de Charlotte e în braţele lui Kate, iar Louis e între cei patru. Membrii familiei sunt îmbrăcaţi lejer, în haine confortabile de iarnă, potrivite cu atmosfera de Crăciun. 

Felicitarea e adresată "tuturor angajaţilor din sistemul medical", cu mesajul: "Vă dorim un An Nou şi Crăciun fericite", conform mirror.co.uk. 

Nu se ştie unde a fost făcută fotografia, întrucât nu a fost publicată pe niciun cont oficial al familiei, însă e foarte posibil să fi fost realizată la Anmer Hall, casa din Norfolk unde Kate, William şi copiii lor au petrecut mare parte a pandemiei. Mai mult, ei au obiceiul de a face acolo toate şedinţele foto pentru diverse aniversări şi sărbători. 

Mai multe