Ce mult a crescut Prinţesa Charlotte! Imagini adorabile cu micuţa de 4 ani, făcute chiar de Kate Middleton

2 mai 2019 8:16   Internațional
Ultima actualizare:

Prinţesa Charlotte a împlinit patru ani pe 2 mai, iar familia regală britanică a marcat ziua de naştere a singurei fete a lui WIlliam şi Kate cu o serie de imagini adorabile realizate de mama ei.

Cele trei fotografii cu Prinţesa Charlotte au fost făcute de Kate Middleton în aprilie la casa din Norfolk a familiei, Anmer Hall, notează cnn.com, în mijlocul naturii. Într-un, micuţa prinţesă se uită la cameră cu un zâmbet timid, îmbărcată într-o rochiţă cu flori albastre. În celelalte două, Charlotte se bucură de aerul liber într-o fustă în carouri şi un pulovăraş gri.

Prinţesa Charlotte va începe şcoala din toamnă

Ziua prinţesei va fii sărbătorită privat, acasă, după un an în care Charlotte a fost des în atenţia publicului. Ea a fost domnişoară de onoare la două nunţi, cea a lui Meghan Markle cu Prinţul Harry în mai 2018 şi cea a Prinţesei Eugenie cu Jack Brooksbank în octombrie. Mai mult, Charlotte învaţă balet la o şcoală privată din Londra, aşa că micuţa are deja un program aglomerat pentru o fetiţă de patru ani. Charlotte se va duce, din toamnă, la aceeaşi şcoală la fratele ei mai mare, George. 

Prinţesa Charlotte, a patra la succesiune tronului 

Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015 la spitalul St. Mary, unde Kate i-a adus pe lume şi pe ceilalţi copii ai săi, George şi Louis. Este a patra la succesiunea tronului după bunicul său, Prinţul Charles, tatăl său, Prinţul William şi fratele mai mare, Prinţul George. Datorită legii care a fost schimbată în 2011, Charlotte nu a fost mutată mai departe pe linia de succesiune în 2018, când Kate a născut al treilea copil, pe Prinţul Louis. 

Mai multe