Ce nebună! I-a furat copilul din burtă!

20 martie 2015 19:27   Internațional
Ultima actualizare:

Nebună de legat! Dynel Lane, o femeie din Colorado, a tăiat burta gravidei în şapte luni, Michelle Wilkins, şi i-a smuls copilul din pântece. Grav rănită, victima a reuşit totuşi să sune la urgenţă.

Michelle Wilkins, în vârstă de 26 de ani, a fost ademenită recent de agresoare, Dynel Lane, de 34 de ani, prin intermediul unui site să vină la ea acasă pentru a cumpăra haine de bebeluş la second hand. Gravida a ajuns în casa celei care îşi pusese în cap să-i fure copilul din burtă, din Longmont, la ora prânzului. Imediat ce a intrat în locuinţă, Michelle a fost lovită cu o sticlă spartă în ceafă de Dynel. Victima şi-a pierdut cunoştinţa şi agresoarea i-a tăiat burta cu un cuţit de 7,6 centimetri, smulgându-i bebeluşul din pântece.

Agresoarea a procedat ca la o operaţie de cezariană, fiindcă avea pregătire de asistentă medicală. După ce i-a scos copilul din burtă, a aruncat mama plină de sânge în beci, unde a încuiat-o. La sosirea soţului ei, David Ridley, Dynel a pretins că ea însăşi a pierdut sarcina. Bărbatul mărturiseşte că a găsit-o plină de sânge şi nu a bănuit că minte. Deoarece i s-a părut că fătul respiră, a dus-o imediat la spital cu el. Femeia a spus medicilor acelaşi lucru şi a refuzat să fie consultată, timp în care s-a constatat că bebeluşul murise. Între timp, victima s-a trezit în beci şi, cu ultimele puteri, a sunat la serviciile de urgenţă: “M-a tăiat… cu un cuţit… sunt însărcinată… mi-e frică”. Din fericire, avea celularul în buzunar şi a reuşit să dea adresa la care venise să cumpere haine. Cea care îi furase copilul a fost arestată şi riscă să stea pe viaţă după gratii. Nu se ştie încă de ce a făcut grozăvia. Ea avea deja două fete adolescente, din prima căsătorie. Se spune că a rămas marcată după ce a pierdut un băieţel de 1 an şi 6 luni, care s-a înecat într-un iaz din apropierea părinţilor săi din localitatea Pueblo, Colorado, în 2002. Victima se află în stare critică, dar stabilă, la spital, disperată că a rămas fără copil.

Mai multe