Ce posterior ferm! Se vede că Melania Trump a fost manechin

26 iunie 2017 17:32   Internațional
Ultima actualizare:

Donald și Melania Trump au participat, în weekend, la nunta secretarului trezoreriei americane Steve Mnuchin. Prima doamnă a SUA a impresionat, ca de obicei, prin ținuta elegantă, dar mai ales cu silueta impecabilă, care ar fi umplut de invidie multe manechine tinere.

Melania Trump are de ce să fie recunoscătoare anilor în care a defilat ca manechin. Pe lângă gustul pentru ținutele ieșite din tipare, mâna sigură când vine vorba despre piesele de designer care i se potrivesc cel mai bine, prima doamnă ”moștenește” din perioada cu pricina o siluetă foarte armonioasă, pe care a reușit s-o păstreze de-a lungul timpului.

Soția lui Donald Trump știe că arată foarte bine la cei 47 de ani ai săi și nu ezită să poarte haine care-i pun în evidență formele. Cel mai recent, Melania a făcut furori cu o rochie roz pudrat cu o capă plisată, care s-a mulat perfect pe posteriorul tonifiat al primei doamne.

Donald și Melania Trump au fost surprinși de fotoreperteri la ieșirea din Casa Albă, cu puțin înainte de oficierea căsătoriei dintre secretarul trezoreriei americane Steve Mnuchin și logodnica acestuia, Louise Linton, cu 18 ani mai tânără.

Mai multe