Ce pretenţii avea Meghan Markle de la fostul soţ în caz că rămânea însărcinată

30 octombrie 2018 16:55   Internațional
Ultima actualizare:

Înainte să-şi cunoască “prinţul visurilor”, Meghan Markle a fost căsătorită trei ani cu regizorul Trevor Engelson. Actuala nevastă a prinţului Harry l-a pus pe Engelson să semneze un contract prenupţial plin de “pretenţii” în cazul în care ar fi rămas însărcinată.

Meghan Markle şi Trevor Engelson au fost căsătoriţi în perioada 2011-2013. Fosta actriţă a vrut contract prenupţial, iar Engelson avea de respectat câteva clauze importante în caz că Meghan l-ar fi făcut tătic.

Meghan Markle şi Trevor Engelson  s-au cunoscut în 2004, iar în 2010 s-au logodit. Un an mai târziu şi-au unit destinele, însă au divorţat după mai puţin de trei ani de căsnicie. Înainte de a spune “Da”, avocaţii lui Meghan i-au pregătit lui Engelson un contract prenupţial.

Meghan Markle (37 de ani) a vrut să se asigure că rămâne în formă în caz că va aduce pe lume un copil şi l-a pus pe Engelson să semneze că-i va plăti un antrenor personal, un nutriţionist şi o bonă pentru copil. Dezvăluirile au fost făcute de o prietenă a fostului cuplu pentru Daily Mail.

Aceasta a spus că Meghan era îngrozită că s-ar putea îngrăşa şi acest aspect i-ar afecta cariera.

Meghan Markle şi prinţul Harry vor deveni părinţi la primăvară

La numai cinci luni de la nuntă și după câteva zile de speculații intense, Meghan Markle a anunțat recent că este însărcinată. Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara lui 2019. Prinţul Harry n-a vrut să audă de contract prenupţial. El a urmat exemplul fratelui său, William, care nu a făcut un contract prenupţial pentru nunta cu Kate Middleton. 

Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry va fi a optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a, iar aceasta din urmă a fost foarte încântată de această veste. ”Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge sunt foarte fericiți pentru cei doi”, a declarat un apropiat al familiei regale pentru Daily Mail.

Mai multe