Ce rochie de seară superbă a purtat Prințesa Eugenie la petrecerea de nuntă!

14 octombrie 2018 13:00   Internațional
Ultima actualizare:

După ce, la ceremonia religioasă, a impresionat o lume întreagă cu rochia ei de mireasă cu vedere la cicatricea lăsată de operația de scolioză, Prințesa Eugenie s-a schimbat, pentru petrecerea privată, într-o rochie de seară superbă.

Palatul Buckingham a dat publicității imaginile oficiale de la nunta Prințesei Eugenei, nepoata Reginei Elisabeta a II-a și a noua în succesiunea la tron, dezvăluind astfel și a doua ținută purtată de fiica cea mare a Prințului Andrew în cea mai importantă zi din viața ei.

Rochia vaporoasă de prințesă, din mătase roz pal, inspirată de delicatețea grădinilor englezești, a fost creată de designerul american Zac Posen. Modelul cu corset a pus în valoare talia subțire a miresei și, asemenea rochiei de mireasă, i-a lăsat spatele dezgolit.

Pentru petrecerea de nuntă, Prințesa Eugenie a ales o coafură mai lejeră și a păstrat cerceii cu diamante și smaralde, un cadou de la soțul ei.

Cine este Prințesa Eugenie

Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele reginei Elisabeta şi a noua în ordinea succesiunii la tron, este fiica cea mare a Prințului Andrew. În vârstă de 28 de ani, prințesa s-a căsătorit vineri cu Jack Brooksbank, un om de afaceri de 32 de ani, implicat în domeniul băuturilor alcoolice. Cei doi s-au cunoscut în 2010 şi s-au logodit la începutul acestui an.

Aproape toţi membrii marcanţi ai familiei regale britanice, în frunte cu regina Elisabeta a II-a și Prințul consort Philip, au participat la nuntă. Singura absență notabilă a fost cea a soției Prințului Charles, Camila. Oficial, ducesa de Cornwall a avut un alt angajament în Scoția, însă gurile rele spun că aceasta ar avea o relație dificilă cu părinții miresei, Prințul Andrew și Sarah Ferguson.

Lady Louise a rămas în chiloți la nunta Prințesei Eugenie, chiar la intrarea în capelă

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat în public la nunta Prinţesei Eugenie

Demi Moore, printre vedetele de la nunta Prințesei Eugenie. Iată cea mai ciudată ținută!

Mai multe