Ce sexy arată Michelle Obama, la 53 de ani! Fosta Primă Doamnă a făcut senzaţie la plajă

15 ianuarie 2018 18:10   Internațional
Ultima actualizare:

Este într-o formă fizică impecabilă! Michelle Obama (53 de ani) a stârnit admiraţia tuturor aflaţi pe plaja din Miami. Însoţită de o armată de agenţi secreţi care o păzeau pe ea şi pe Sasha, de 16 ani, fosta Primă Doamnă s-a bucurat de temperaturile de 24 de grade Celsius.

A scăpat în sfârşit de rigorile impuse de protocolul prezidenţial, când trebuia să fie atentă cum se îmbracă atunci când iese în public. Timp de opt ani, între 2009-2017, cât a stat la Casa Albă alături de Barack Obama (56 de ani), Michelle a fost extren de zgârcită cu apariţiile la plajă.

Însă acum recuperează din plin. După ce sâmbătă, Michelle Obama a ieşit la bălăceală cu fiica ei cea mare, Malia, de 19 ani, duminică i-a venit rândul Sashei să îşi însoţească mama la plajă. Cele două s-au asortat perfect îmbrăcându-se în alb. Michelle Obama a purtat o pereche de pantaloni scurţi albi, un sutien şi o cămaşă de in de aceeaşi culoare. Pe cap a avut o bandană neagră şi nu a renunţat nici o clipă la ochelarii de soare, cu indice mare de protecţie împotriva razelor ultraviolete. Cele trei au profitat de faptul că Barack Obama s-a aflat săptămâna trecută în Marea Britanie şi şi-au făcut de cap, la plajă. Malia mai are doar patru zile de vacanţă şi apoi, va trebui să se întoarcă în campusul de la Harvard.

Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, Michelle Obama a explicat că secretul siluetei ei de vis este faptul că se trezeşte în fiecare zi la 4:30 şi merge la sala de forţă. După ce termină exerciţiile la aparate începe să alerge timp de 45-60 de minute.

Mai multe