Cea mai adorabilă poză cu George și Obama. Te topești când îl vezi pe prinț

23 aprilie 2016 0:38   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton și Prințul William și-au îndeplinit marea dorință de a fi părinți în urmă cu doi ani, când ducesa l-a adus pe lume pe Prințul George. În luna mai a anului trecut, familia s-a mărit deodată cu venirea pe lume a lui Charlotte. Chiar dacă lumina reflectoarelor a trecut de la micul prinț la simpatica prințesă, cele mai recente fotografii îl aduc din nou pe adorabilul George în centrul atenției.

Cu ocazia vizitei oficiale a președintelui american Barack Obama și a soției acestuia, Michelle, în Marea Britanie, Kate Middleton, William și Prințul Harry au fost gazdele unei cine informale la care a participat cuplul american, informează Daily Mail.

Atenția tuturor a fost atrasă de Prințul George, care a stat alături de părinții, unchiul și soții Obama doar pentru câteva minute, dar a fost de ajuns pentru a frânge inimile tuturor cu adorabilitatea sa.

În timp ce Charlotte dormea, George a ales să-i salute pe Barack și Michelle. Cine mai poate să se înfățișeze în fața președintelui american și a Primei Doamne în pijamale, halat și papuci? George, cu siguranță, poate. Mai mult, băiețelul s-a întreținut minute bune cu soții Obama, s-a jucat pe căluțul lui de lemn și a vorbit cu mama sa. Ducesa de Cambridge s-a purtat ca o mamă drăgăstoasă, l-a ținut de mână pe fiul său și l-a aplaudat . William și George au zâmbit cu gura până la urechi, semn că s-au simțit extraordinar, iar inimile cuplului prezidențial american au fost cucerite de jovialitatea și spiritul jucăuș al micului prinț.

Mai multe