Cea mai frumoasă familie regală! Felipe și Letizia, în vacanță cu cele două fiice

1 august 2017 11:37   Internațional
Ultima actualizare:

Regele Felipe și regina Letizia se află zilele acestea în vacanță la Palatul Marivent din Palma de Majorca, împreună cu fiicele lor, Leonor și Sofia. Relaxați și fericiți, cei patru și-au făcut timp pentru o ședință foto improvizată pentru jurnaliști.

Familia regală a Spaniei a avut un program foarte încărcat în ultima perioadă, așa că o vacanță la mare e tot ce-și puteau dori regele Felipe, regina Letizia și prințesele Leonor (11 ani) și Sofia (10 ani).

Cei patru au ales reședința familiei din Palma de Majorca, palatul Marivent. Încă de la sosire, familia regală s-a arătat deschisă față de jurnaliști și a pozat în soarele prietenos din Majorca.

Palatul Marivent este reședința de vară a regelui Spaniei din 1973, însă aparține insulelor Baleare, spre deosebire de Palatul Regal Almudaina, situat tot în Palma de Majorca, care este însă reședință regală.

Regele Felipe și regina Letizia profită din plin de această vacanță, după ce, la mijlocul lunii iulie, cuplul a făcut o vizită oficială de trei zile în Marea Britanie, prima vizită oficială a unui rege spaniol în regat din 1986. Regele a avut astfel ocazia să discute cu Regina Elisabeta a II-a despre situația specială a Gibratarului, o enclavă britanică în sudul peninsulei iberice, în contextul Brexitului.

Mai multe