"Cea mai urâtă mireasă pe care am văzut-o". Cum arată tânăra care l-a supărat pe fotograf

8 mai 2015 11:48   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Australia a fost șocată să-și vadă pozele de la nuntă pe pagina de Facebook a fotografului pe care l-a angajat, cu mențiunea că este cea mai urâtă mireasă pe care acesta a întâlnit-o vreodată.

Ashlea Howard s-a căsătorit cu iubtiul său, Daniel, în februarie, într-o ceremonie restrânsă din New South Wales, în Australia, scrie Mirror. La scurt timp de la fericitul eveniment, Lee Maxwell Judd, fotograful angajat să-i imortalizeze în ziua cea mare, a publicat pe contul său de Facebook o poză cu cei doi și un comentariu foarte acid la adresa miresei.

Mireasa a fost șocată să afle părerea fotografului

Bărbatul a afirmat că este cea mai urâtă mireasă pe care a văzut-o vreodată și că tânăra s-a plâns toată nunta de câte ceva. Această remarcă i-a atras fotografului numeroase critici legate de profesionalismul său și calitatea sa umană. "Dumnezeule, acestea sunt cele mai neprofesioniste și rușinoase comentarii pe care le-a auzit de la un om de afaceri despre clienții săi", a scris unul dintre cei care îi urmăresc pagina de pe rețeaua de socializare.

Ashlea Howard a reacționat și ea după ce a văzut ce impresie și-a făcut Lee Maxwell Judd despre ea. "A fost dezgustător, am fost șocată să-i văd comportamentul, a fost pur și simplu inacceptabil", a spus ea. Tânăra a mărturisit că acest comentariu negativ a fost publicat pe pagina de Facebook a fotografului, după ce a avut o dispută cu el legată de livrarea pozelor.

Ulterior, dându-și seama de isteria pe care a creat-o și de teamă să nu-și piardă clienții, fotograful a afirmat că nu este autorul mesajului respectiv și că pagina lui a fost compromisă de hackeri. "Îmi cer scuze față de cei implicați. Contul meu a fost atacat de hackeri ieri seara", a specificat el.

Mai multe