Cel mai bun cadou pentru un băiat! Prințul George, față în față cu soldații

18 iulie 2016 7:50   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul George este un fericit al soartei. Micuțul care împlinește trei ani în doar câteva zile a fost răsfățat de părinții săi cu o întâlnire privată cu soldații din Forțele Aeriene Speciale.

Duminică, 17 iulie, micul prinț a îndeplinit visul oricărui băiețel fascinat de trupele militare, dar "misiunea" lui a fost ținută secretă, din motive de securitate. George, Kate și William au avut parte de o întâlnire privată cu soldații aerieni.  O sursă a declarat pentru The Sun că puștiul a fost foarte încântat de ziua lui specială. "Este visul oricărui băiețel să vadă soldați în viața reală. Dar spre deosebire de alții, George a avut șansa să stea față în față cu cei mai buni dintre cei buni. George a avut o zi minunată. I-a plăcut să stea de vorbă cu militarii, dar acolo au mai fost prezente și multe familiii cu copii, așa că a avut cu cine se distra."

Evenimentul nu a fost doar un cadou pentru prinț, care își sărbătorește curând ziua de naștere, ci a marcat și împlinirea a 75 de ani de existență a regimentului Hereford. Întâlnirea cu pricina a adunat peste 5000 de soldați foști și actuali. George și-a ajutat tatăl să dezvelească o statuie.

Mai multe