Cel mai neastâmpărat invitat! Fiul premierului croat l-a cucerit pe Papa Francisc

8 octombrie 2017 9:27   Internațional
Ultima actualizare:

Prim-ministrul croat a fost invitat sâmbătă (7 octombrie) la o recepţie la Vatican, alături de familia sa, pentru a discuta relaţiile dintre statul papal şi Croaţia. Însă vedeta reuniunii a fost fiul premierului care a făcut deliciul invitaţilor cu comportamentul dezinvolt.

Andrej Plenkokic (47 de ani) a mers sâmbătă la o întâlnire cu Papa Francisc, iar familia premierului a fost alături de el. Cel care a fost în centrul atenţiei a fost însă Mario, băiatul de trei ani al premierului. Micuţul nu a stat locului nicio clipă şi a fost fotografiat în timp ce alerga prin cameră şi se juca cu diverse obiecte, conform dailymail.co.uk. Glumeţ din fire, cel care l-a încurajat pe Mario să îşi facă de cap a fost chiar Papa. 

"În timpul discuţiilor, s-a arătat aprecierea faţă de relaţiile bune dintre Statul papal şi Croaţia. S-a discutat despre teme de interes comun privind viitorul proiectului european, cu un interes particular pentru situaţia croaţilor din Boznia şi Herţegovina", a declarat un purtător de cuvânt al Vaticanului. 

Mai multe