Cel mai sexy infractor se lăfăie în case și bolizi de lux! Cum i s-a schimbat viața după închisoare

2 ianuarie 2017 20:38   Internațional
Ultima actualizare:

În urmă cu doi ani, Jeremy Meeks (32 de ani) a fost supranumit cel mai sexy infractor după ce poza sa de identificare făcută de poliție a ajuns pe Internet. Când a fost eliberat, a intrat în lumea modelingului, iar viața lui s-a schimbat radical.

Jeremy, care acum locuiește în California, a fost închis în 2014 pentru deținere ilegală de arme. A devenit cunoscut în momentul în care fotografia sa de identificare a fost publicată de Departamentul de Poliție pe pagina oficială de Facebook a instituției, după cum precizează The Sun. La acel moment, „cel mai sexy infractor din lume” a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, care au scris care mai de care comentarii îndrăznețe, unele chiar cerând să fie închise cu el în aceeași celulă.

După ce a fost eliberat în luna martie a anului trecut, o mulțime de agenții de modeling l-au contactat pentru a-l angaja, iar de atunci, viața lui s-a schimbat în mod radical. Jeremy nu a uitat să-i țină la curent pe cei peste 600.000 de urmăritori de pe contul său de Instagram cu felul în care a evoluat stilul său de viață.

Recent, el a publicat pe rețeaua de socializare imagini cu noile sale achiziții: o casă de lux și un Maserati de peste 140.000 de euro. și ca să nu-și dezamăgească fanele, s-a pozat și topless în curtea locuinței sale. Inimile femeilor care-l idolatrizează s-au frânt însă atunci când a publicat și imagini în care apare alături de soția sa, Melissa și copiii. Dincolo de trecutul său care nu i-a făcut cinste, Jeremy pare să-și iubească familia și noul său stil de viață.

Mai multe