Cerşetor român, umilit în Spania! A fost hrănit cu biscuiţi cu pastă de dinţi

22 aprilie 2018 11:46   Internațional
Ultima actualizare:

Un blogger din Barcelona riscă doi ani de închisoare după ce a hrănit un cerşetor român cu biscuţi umpluţi cu pastă de dinţi. El a filmat incidentul şi chiar a glumit că aşa bărbatul se poate spăla.

Kanghua Ren, cunoscut drept ReSet de milioane de internauţi, s-a filmat în timp ce îî făcea farsa bărbatului, în ianuarie 2017. Cerşetorul în vârstă de 52 de ani, care se numeşte Gheorghe L, conform telegraph.co.uk, a mâncat biscuiţii daţi de blogger, în timp de Ren glumeşte că "poate am mers prea departe, dar să vede partea pozitivă: asta îl va ajuta să se spele pe dinţi. Cred că nu s-a mai spălat de când a ajuns sărac". 

Bloggerul de 20 de ani a câştigat peste 2.000 de euro din reclame după publicarea clipului, care a fost vizionat de mii de ori. După ce clipul a fost criticat de internauţi, Ren s-a întors la locul unde stă cerşetorul şi l-a întrebat cum au fost biscuiţii. "Lumea exagerează din cauza unor glume făcute unor cerşetori, dacă era o persoană normală, nu ar fi spus nimeni nimic", a spus Ren în cel de-al doilea clip. Bărbatul a vrut chiar să petreacă noaptea pe stradă cu victima sa, dar martori au chemat poliţia. Atunci Ren i-a oferit cerşetorului 300 de euro şi a şters clipurile. 

Acum el este acuzat că a lezat intergritatea morală a românului şi ar putea să primească doi ani de închisoare şi să fie obligată să îi plătească despăgubiri de 30.000 de euro victimei. 

Cerşetorul a declarat că i s-a făcut rău după ce a mâncat biscuţii cu pastă de dinţi. "Am vomit după cinci minute", a declarat el pentru ziarul spaniol El Pays. Bărbatul a povestit că a fost închis pe vremea lui Ceauşescu şi a stat într-un azil pentru bolnavii psihici. El a adăugat că nu a fost niciodată tratat aşa urât pe stradă şi că cei din barul unde a vomit l-au ajutat constant de atunci cu haine şi mâncare. 

Mai multe