Cine e bomba-sexy care a primit "like" pe Instagram de la Papa Francisc? Vaticanul a deschis o anchetă

20 noiembrie 2020 9:58   Internațional
Ultima actualizare:

Situație bizară la Vatican, după ce contul oficial de Instagram al Papei Francisc, care are denumirea "Franciscus", a apreciat o fotografie sexy a unui model din Brazilia. Natalia Garibotto este senzația Instagramului, cu peste 2,4 milioane de urmăritori.

Natalia Garibotto, modelul apreciat de contul Papei, a postat, la scurt timp după, o replică savuroasă: „Măcar voi merge în Rai”. Tânăra are 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, iar acum se bucură de o popularitate uriașă.

Potrivit Mediafax, surse apropiate de Vatican au declarat pentru Catholic News Agency că „franciscus”, contul oficial al Papei Francisc, este „gestionat de o echipă de angajați” și că o anchetă internă este acum în desfășurare. La acest moment este neclar cum a fost acordat „like-ul” fotografiei Nataliei Garibotto, care era îmbrăcată într-o uniformă școlară, însă a fost exclus faptul că însuși Papa ar fi făcut acest gest. Oricum, "like-ul" a dispărut la o zi după ce a fost dat. Contul de instagram al Papei are 7,4 milioane de urmăritori din întreaga lume.

Cine este Natalia Garibotto, tânăra care a luat "like" de la Papa Francisc

Natalia Garibotto are 27 de ani, s-a născut pe 15 ianuarie 1993, în Sao Paolo, Brazilia, și a absolvit Facultatea De Drept. Contul ei de Instagram arată ca o revistă Playboy, iar "selfies" și pictorialele sexy sunt cele care i-au adus Nataliei Garibotto peste 2,4 milioane de urmăritori, dar și o avere de 5 milioane de dolari, potrivit networthlist.org.

Mai multe