Cine sunt tinerele sexy care ar putea candida la alegerile prezidențiale din Rusia

1 septembrie 2017 21:01   Internațional
Ultima actualizare:

În primăvara anului 2018, în Rusia vor avea loc alegeri prezidențiale, dar anumite surse au dezvăluit că există tendința de a candida, pentru prima dată, și femei la președinție. printre candidate, se numără câteva tinere inteligente și sexy.

Kremlinul ar putea lua în considerare candidatura și a unor femei la președinția Rusiei anul viitor, după cum anunță cotidianul rus Vedomosti, citat de The Moscow Times. Până în acest moment, șapte candidați au fost desemnați viabili pentru a fi lider la Kremlin, dintre care trei fac parte chiar din Duma de Stat (aa patra cea mai mare grupare politică din Rusia).

În societate se simte însă dorința de împrospătare a politicii rusești prin integrarea mai multor femei în acest domeniu. Ksenia Sobchak (prezentatoare Tv) este considerată candidata „ideală” împotriva lui Vladimir Putin pentru că este o femeie „inteligentă, tânără și modernă, însă ea nu pare în acest moment interesată să se lanseze într-o campanie prezidențială: „Nu știu cine și ce discută pe hotelurile superioare ale puterii, dar urmăresc peisajul politic de mult timp și nu am decât un singur diagnostic: azi, domnilor, politica dumneavoastră este o grămadă de prostii”.

Politologul Konstantin Kalachyov este de părere că intrarea unor femei în cursa electorală pentru Kremlin ar însemna „diversificarea cărților de joc” și „construcția dramei” într-o campanie predictibilă. O altă candidatură ideală ar putea veni din partea independentei Natalia Poklonskaya, adjunctă în Duma de Stat. O altă variantă a politologului, ar fi Yelena Mizulina, membră a Consiliului Federației.

Același analist consideră totuși, că a trimite împotriva lui Putin în cursa prezidențială o femeie, ar putea fi un „joc periculos” deoarece tocmai „femeiele sunt principalul electorat” al actualului lider de la Kremlin.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, a declarat însă că administrația prezidențială „nu a luat în considerare” o candidatură feminină la alegerile de anul viitor.

Mai multe