Clipe de groază în Ecuador! Două persoane au murit, după ce au căzut din trenul de aterizare

27 februarie 2018 13:07   Internațional
Ultima actualizare:

Două persoane au murit luni în Ecuador după ce au căzut din trenul de aterizare al unui avion care a decolat la primele ore ale dimineţii de pe aeroportul José Joaquín de Olmedo, al oraşului balnear Guayaquil.

Informaţia şocantă a venit din partea unor surse ale poliţiei. Oamenii legii au fost sesizaţi de autoritatea aeroportuară. În aşteptarea acestora, conducerea aeroportului a ales să închidă pista şi să suspende temporar activitatea, lucru care a creat un val de nemulţumiri în rândul călătorilor. Comandantul poliţiei, Marcelo Tobar, a declarat că cele două victime “erau urcate pe trenul de aterizare al unui avion al companiei LAN” şi rămâne de stabilit dacă “sistemul este cel care le-a expulzat, sau dacă s-au aruncat chiar ele dându-şi seama că realizează o ilegalitate”, informează cbc.ca.

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile a cerut ca o reuniune a Centrului de Operaţiune de Urgenţă a aerportului să aibă loc pentru a se investiga circumstanţele în care s-a produs incidentul. Cei care se ocupă de gestionarea terminalului vor fi interogaţi cu privire la nefericita întâmplare. Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 09:20 (14:20 GMT), fapt ce a determinat închiderea aeroportului până la orele 10:55 (15:55 GMT). Poliţiştii nu au dezvăluit care este naţionalitatea victimelor.

Mai multe