Clipe tragice pentru un prinț din Cambodgia. Și-a pierdut soția într-un grav accident rutier

17 iunie 2018 17:20   Internațional
Ultima actualizare:

Prinţul Norodom Ranariddh al Cambodgiei, preşedintele Partidului Funcinpec, şi soţia sa, Ouk Phalla, au fost implicați duminică într-un accident rutier din provincia Preah Sihanouk din sud-vestul ţării. Din nefericire, soția acestuia a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar medicii nu au putut face nimic.

Accidentul a avut loc la ora locală 09:00, când SUV-ul lor a lovit frontal o altă maşină care circula din direcţia opusă, a declarat generalul care s-a deplasat la fașa locului la scurt timp după ce acidentul s-a produs.

“Atât prinţul, cât şi soţia sa au fost răniţi în accident. Prinţul a fost rănit pe cap şi picioare, dar nu grav”, a declarat pentru Xinhua generalul Chuon Narin, şeful poliţiei din provincia Preah Sihanouk. Cei doi au fost transportați de urgență la spital, dar din păcate, soția prințului nu a putut fi salvată de către medici. 

Ranariddh este unul dintre fiii regelui defunct Norodom Sihanouk. Prinţul a fost fost co-premier în perioada 1993-1997 şi  preşedinte al Adunării Naţionale din 1998 până în 2006.

Mai multe