Concurentul Bulgariei la Eurovision, în lacrimi după competiție! A cerut iertare țării sale

14 mai 2017 21:15   Internațional
Ultima actualizare:

Bulgaria s-a clasat pe locul al doilea în Finala Eurovision 2017! Kristian Kostov (17 ani), supranumit copilul minune, fiind cel mai tânăr concurent al competiției din acest an, a fost la doar un pas de a câștiga.

Bulgaria a fost una dintre țările care a primit cele mai multe voturi din partea publicului, dar nu au fost suficiente cât să-i ia locul lui Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei.

La sfârșitul competiției, după ce s-a anunțat marele câștigător, Kristian a izbucnit în lacrimi, i-a părut rău că nu a putut obține marele titlu, mai ales că fusese unul dintre favoriții concursului, după cum precizează Metro.co.uk.

Tânărul concurent a oferit un interviu unui canal de televiziune bulgar, unde cu greu și-a putut ascunde emoții, iar lacrimile îi curgeau șiroaie. Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât Kristian a cerut iertare țării sale că nu a reușit să câștige Eurovisionul.

„Îmi pare rău că nu am adus victoria Bulgariei, dar nu regret că a câștigat Salvador. Într-adevăr am avut cea mai bună reprezentație. nu suntem neînsemnați. bulgaria nu e neînsemnată, suntem învingători”.

La doar 17 ani, Kristian Kostov a fost cel mai tânăr participant la Eurovision. Este un tânăr foarte talentat și i se prevede deja o carieră strălucită în muzică. În țara sa a devenit cunoscut după ce a avut o bună ascensiune în concursul „Vocea Rusiei Junior”.

Mai multe