Concursul «Cel mai urât om din lume» s-a terminat cu scandal

22 noiembrie 2015 18:55   Internațional
Ultima actualizare:

Când vorbeşte, stropeşte şi dacă se încruntă, copiii încep să plângă! Cu astfel de „calităţi”, Mison Sere s-a impus detaşat în concursul de urâţenie „Mister Urât”, din Harare, Zimbabwe, care a aliniat la start 36 de pocitanii.

Chiar dacă nu a avut concurenţă la capitolul urâţenie, Sere a declanşat un val de nemulţumiri după ce l-a detronat pe maestrul strâmbăturilor William Masvinu, care a câştigat de 3 ori consecutiv concursul, din 2012 şi până în 2014. „Domnul Sere este prea frumuşel pentru a câştiga competiţia. Urâţenia nu înseamnă doar lipsa dinţilor din faţă”, a contestat Masvinu decizia juriului. „Eu sunt urât natural. El nu. El e urât numai când deschide gura şi râde”, a comentat campionul din 2014 când a văzut că i se ia coroana.

Un alt concurent, Patrick Mupereki, a completat: „Trebuie să ne scoatem şi noi dinţii din faţă pentru a câştiga? Nu suntem de acord cu decizia juriului, câştigătorul a trişat”.

 

Răspunsul lui Sere a fost însă aplaudat la scenă deschisă: „Când m-a născut, mama a leşinat. Şi când s-a trezit din leşin a vrut să mă bage în coteţul câinilor. Când mă văd copiii încep să plângă imediat, nici o femeie nu vrea să stea cu mine pentru că provoc silă. Mi-e teamă să mă apropii de bătrâni pentru că le pot produce infarct. Domnilor juraţi, sunt aşa de urât că şi Moartea se sperie de mine”. El a intrat în posesia premiului de 500 de dolari şi vrea să îşi cumpere două colibe şi, dacă îi mai rămân bani... o femeie care să aibă mari probleme de vedere.

Mai multe