Concursul Miss World, lovit de COVID-19

19 decembrie 2021 15:55   Internațional

Concursul Miss World, care trebuia să aibă loc în Puerto Rico, a fost amânat după ce 23 din cele 97 de concurente au fost testate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

Ulterior, numărului de contagieri a ajuns în total la 38 în rândul participantelor şi al personalului tehnic, iar organizatorii au decis să amâne pentru anul viitor finala concursului de frumuseţe Miss World 2021.

Competiţia de frumuseţe a fost anulată pentru prima oară în 70 de ani. Concurentele sunt acum la izolare, unde trebuia să aibă loc marea finală. Competiţia Miss World 2020 a fost anulată, anul trecut, din cauza pandemiei cu luni înainte.

„Decizia amânării a fost luată deoarece prioritatea este de a proteja sănătatea participanţilor, iar publicul să se poată bucura de eveniment”, se arată în comunicatul dat de organizatori.

Ediţia Miss World 2021, care trebuia să aibă loc recent, a fost amânată temporar. Se speră că va avea loc într-una din viitoarele 90 de zile. Miss Anglia, Rehema Muthamia, de 25 de ani, a fost devastată de amânare.

Mai multe