Condamnat, după ce l-a bătut pe băiatul care a făcut sex cu fiica lui de 13 ani

9 mai 2018 20:08   Internațional
Ultima actualizare:

Şi-a ieşit din minţi când a auzit că fata lui de 13 ani a făcut sex cu un băiat. Cornea Silviu Marcel, un român cu afaceri în Franţa, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce l-a sechestrat pe Ovidiu Viorel Stanca cu care fiica sa făcuse sex, scrie adevarul.ro.

 Întâmplarea a avut loc în august 2016, când omul de afaceri a venit în vacanţă în oraşul Beclean, judeţul Bistriţa Năsăud, împreună cu cele două fiice minore. În noaptea de 23 august, fetele au plecat de acasă, mergând în satul Bediu, unde s-au întâlnit cu minorul Ovidiu Viorel Stanca. Fata de 13 ani a făcut sex cu băiatul.

Cornea a sesizat că fetele sale lipsesc şi a plecat cu maşina în căutarea lor. Le-a găsit într-o casă nelocuită la 17 km de Beclean, unde se ascundeau împreună cu adolescentul. Când a aflat că fata lui a făcut sex, bărbatul şi-a ieşit din minţi. L-a pus în genunchi pe băiat, l-a pălmuit, l-a lovit, l-a ameninţat cu moartea, apoi l-a băgat în portbagaj. În cele din urmă, Cornea a sunat la 112, iar poliţiştii l-au găsit pe băiat în genunchi, bătut bine. Prima instanţă l-a condamnat acum pe Silviu Marcel Cornea la 3 ani de închisoare cu suspendare şi amendă de 10.000 de lei.

Mai multe