Credea că iubita îi face sex oral, dar când a deschis ochii, surpriză!

18 decembrie 2015 15:08   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat a simțit o senzație foarte plăcută în zona intimă, care l-a trezit din somn. Cu toate acestea, el a rămas cu ochii închiși pentru o perioadă, fiind sigur că iubita lui îi facea sex oral. După un timp, când în sfârșit a deschis ochii, a avut o surpriză de zile mari.

Înainte să realizeze ce se întâmplă, cât timp încă avea ochii închiși, bărbatul, care a preferat să rămână anonim, îi permisese persoanei despre care credea că e iubita lui să îl atingă și să îl sărute în cele mai intime zone. Abia apoi și-a dat seama că a făcut o greșeală uriașă, potrivit metro.co.uk.

Când a deschis ochii, a avut un șoc. Un bărbat în vârstă de 22 de ani se afla în patul lui și îl satisfăcea sexual. A sărit ca ars când a realizat ce se întâmplă și a izbucnit în lacrimi atunci când tânărul, pe nume Dale Everard, i-a spus „Ți-a plăcut!”, iar apoi l-a dat afară.

Cum au ajuns să se cunoască cei doi

În seara aceea, victima și iubita sa se aflau la un club din Dunfermline, Scoția. Pe ringul de dans, femeia s-a împrietenit cu Dale, care i-a mărturisit că era în timpul unei întâlniri dar că nu îi plăcea bărbatul cu care a ieșit. Ulterior, cei doi au dansat împreună și au vorbit despre lucruri obișnuite.

Victima a părăsit clubul în jurul orei 2.00, spunând că este beată și că o doare capul. Iubita lui l-a urmat la scurt timp și a luat un taxi, acompaniată de Dale. Când au ajuns la apartament, victima s-a certat cu iubita sa pe motiv că ea a invitat un străin (pe Dale, n.r.) în apartamentul lor.

Bărbatul a adormit pe pat îmbrăcat, iar iubita lui pe canapea. Nu a durat mult până când Dale a început să îi facă sex oral victimei. Ulterior, acesta a primit o sentință de 18 luni de închisoare, după ce și-a recunoscut fapta, motivând cu faptul că se afla sub influența alcoolului.

Mai multe