Criminal periculos, în libertate de două zile: „Vreau să fiu asasin în serie”

17 noiembrie 2016 13:06   Internațional
Ultima actualizare:

Un criminal periculos umblă în libertate de două zile. Oamenii legii sunt pe urmele sale, pentru că este un criminal extrem de periculos. El a evadat din Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Ojasca, scrie Huff.ro

”Poliţiştii efectuează investigaţii şi activităţi de căutare a bărbatului. Acesta este dat în urmărire naţională. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doiniţa Mihalache.

Surse din rândul Poliției spun că reprezentanții spitalului au anunțat târziu evadarea criminalului. Acest lucru a însemnat că și căutările au început cu întârziere.

Marian Trandaf, criminalul periculos care a evadat, are 53 de ani și este din București. El a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Ojasca, în 2008. Atunci el și-a ucis mama cu o cruzime ieșită din comun. I-a dat cu ciocanul în cap, apoi i-a tăiatul gâtul în timp ce dormea.

În urma crimei, bărbatul a făcut declarații care i-a șocat chiar și pe anchetatori.

Vezi AICI declaratia criminalului

Mai multe