Cristina Tcacenco este sexy-moldoveanca din clasamentul mondial Miss Bikini

19 octombrie 2011 0:04   Internațional
Ultima actualizare:

În China, Cristina a avut parte de o lună întreagă de repetiţii, şedinţe foto, filmări şi câte o probă în fiecare seară. Şi multe călătorii. „M-am îndrăgostit de cultura chineză, de oamenii extrem de prietenoşi şi liniştiţi. Am învăţat chiar să mănânc orez cu beţişoarele", râde premianta, care a făcut facultatea la Galaţi.

Obişnuită cu podiumul şi lipsită de orice fel de complexe, Cristina recunoaşte că a avut totuşi emoţii la proba costumului de baie. Şi nu pentru că ar fi pudică.

„Am primit o bucată de material, ac şi aţă şi trebuia să ne creăm singure costumul potrivit, care să ne avantajeze fizic, dar şi să ne reflecte personalitatea. A fost, într-un fel, şi proba creativă", explică modelul, care a optat pentru un costum asimetric, din stofă animal print.

Titlul a venit pe neaşteptate, iar bucuria a fost dublă, pentru că a reuşit să demonstreze încă o dată cât de frumoase sunt moldovencele. „Scopul meu era să-mi reprezint cât mai bine ţara. Şi mi-a reuşit, chiar dacă nu am fost prima", spune Cristina, care nu e deloc dezamăgită. Acum ea visează să devină un renumit designer vestimentar.

SPORTUL E SECRETUL

Întrebată care este trucul taliei sale de viespe, Cristina ne-a mărturisit că nu renunţă la sport nici într-o zi. „M-am obişnuit să fiu atentă la calorii, acesta este stilul meu de viaţă", declară modelul.

VEZI AICI O FOTO GALERIE CU CRISTINA

Mai multe