Cu arma într-o mână și copilul în cealaltă! Așa a lichidat un polițist doi infractori

21 noiembrie 2017 20:43   Internațional
Ultima actualizare:

Câteva imagini șocante cu un polițist lichidând doi infractori au făcut înconjurul lumii și au stârnit valuri de emoții și uimire. Polițistul își ținea copilul într-o mână, în timp ce avea un pistol în cealaltă, cu care a și tras. Cu o singură mână, a lichidat doi bărbați înarmați.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 18 noiembrie, în Sao Paulo (Brazilia), când un polițist, care era în afara serviciului, aflat cu soția și copilul la cumpărături, a asistat la un jaf armat în plină desfășurare. El și familia sa se aflau într-o farmacie, când doi indivizi înarmați, Jefferson Alves (24 de ani) și Italo Creato (22 de ani), i-au amenințat pe toți cei din incintă, îndreptând arma direct către polițist.

În acel moment, sergentul Rafael Souza și-a luat copilul într-o mână, iar cu cealaltă și-a scos arma și i-a împușcat mortal pe cei doi agresori, după cum relatează Adevărul.ro. Abia după ce i-a lichidat pe infractori, polițistul s-a putut duce la soția sa, care se ascunsese înspăimântată printre rafturi. Hoții au murit înainte ca ambulanța să ajungă la fața locului.

Mai multe