Cum a apărut Lady Gaga în fața a cinci foști președinți ai SUA

24 octombrie 2017 7:57   Internațional
Ultima actualizare:

Lady Gaga (31 ani) și-a obișnuit fanii cu apariții șocante și nonconformiste. Artista a înterpretat în fața celor cinci foști președinți ai Statelor Unite ale Americii în cadrul unui eveniment caritabil piesele care i-au adus un renume. Printre foștii președinți SUA se numără și Barack Obama.

La eveniment, președintele actual al Statelor Unite ale Amercii, Donald Trump, nu a asistat, însă a transmis un mesaj audio pentru public. Cântăreața s-a fotografiat alături de cei cinci președnți și a postat pe Instagram imaginea care a făcut înconjurul lumii aproape imediat.

“A fost o onoare să fiu invitată de președinți pentru a concerta și pentru a ține un discurs la acest eveniment în care ne punem toate diferențele deoparte și punem umanitatea pe primul loc în fața catastrofei” a transmis artista.

Conform DailyMail, Lady Gaga a îmbrăcat un costum alb strâns la brâu cu o curea cu cataramă. Și-a accesorizat ținuta cu niște cercei argintii iar părul și l-a aranjat bob. Artista a interpretat piese care au propulsat-o în idustria muzicală și i-au adus un nume, printre care hitul recent lansat al artistei, Million reasons.

Mai multe