Cum a decurs petrecerea de după nunta regală. Ce au făcut Meghan Markle și Prințul Harry

20 mai 2018 11:18   Internațional
Ultima actualizare:

Noul cuplu regal a avut parte de două recepții în care s-au simțit foarte bine, au aprins artificii și au stat de vorba cu peste 200 de invitați. Frumoasa mireasă și-a schimbat rochia realizată de casa de modă Givenchy și a îmbrăcat o rochie albă cu mâinile descoperite.

Prințul Harry care a devenit Duce de Sussex a ținut un speech. Petrecerea a semănat mai mult cu o petrecere decât cu o masă festivă tradițională, conform Dailymail.co.uk. Au avut parte de un bar cu tematică din care nu au lipsit multe bomboane și burgeri ca și gustări de noapte. O sursă a declarat că băturile precum cocktailurile cu ghimbir și rom au fost cele mai apreciate la masa de după nuntă. Petrecerea a decurs relaxant și a fost mai liniștită decât evenimentul nunții în sine. 

Masa pe care a asigurat-o prințul Charles a început la ora 19:30 și s-a finalizat în jurul orelor 22 pm. După această masă festivă, ei au avut parte de o „petrecere de după petrecere”, loc unde s-au distrat deoarece au fost prezenți doar prieteni apropiați. 

în cadrul primei petreceri, Prințul Harry și tatăl lui au ținut discrusuri, iar unul dintre invitați a mărturisit, pentru sursa citată, faptul că Prințul Charles s-a descurcat de minune la discurs, a povestit despre copilul Harry care avea nevoie de scutece, apoi a declarat că a ajuns un om în toată firea. 

La un moment dat, Harry a cerut ca cineva să cânte o piesă la pian înainte ca Sir Elton John să interpreteze patru piese: Your song, Tiny Dancer, Circle of life și I'm still standing. 

Mai multe