Cum a fost surprins în public tatăl lui Meghan Markle! Primele imagini după operație

22 mai 2018 17:32   Internațional
Ultima actualizare:

Thomas Markle, tatăl soției Prințului Harry, a fost văzut în public la doar două zile după ce a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unui atac de cord. Acest eveniment neplăcut l-a făcut pe acesta să rateze nunta fiicei sale, organizată sâmbătă dimineață, 19 mai, la Capela St. George a Castelului Windsor.

La doar două zile de la marele eveniment, nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, tatăl miresei a fost văzut în public pentru prima oară, în timp ce se întorcea acasă de la spitalul în care a fost internat. Starea de sănătate a lui Thomas Markle Senior nu a fost cea mai bună în ultima perioadă, acesta acuzând dureri în zona pieptului și suferind chiar, un atac de cord, care a făcut imposibilă participarea acestuia la ceremonia religioasă a fiicei sale. 

Thomas Snr a declarat, totuși, prin intermediul fiicei sale, că va încerca să participe la eveniment, dacă se va simți mai bine în ziua respectivă. Însă, având nevoie urgentă de o operație la inimă, fostul inginer nu a mai putut să-și însoțească fiica la altar, această atribuție fiind lăsată pe seama Prințului Charles. 

În timp ce se îndrepta spre casă, fiind externat din spital, domnul Markle a fost fotografiat în timp ce s-a oprit la cafeneaua Starbucks, cumpărându-și un Frappucino, conform DailyMail. Acesta ținea în mână, de asemenea, un pachet înscripționat cu textul „lucruri personale”, acestea fiindu-i păstrate de echipa spitalului, pe perioada internării. Pozele au fost făcute în cartierul Rosarito, din Mexic, unde Thomas s-a recuperat după operația suferită. 

Tatăl lui Meghan a fost surprins, de asemenea, și la celebrele linii de fast-food McDonald's și KFC, cumpărând mâncare nesănătoasă și nerecomandată de medici, la doar câteva zile de la presupusul atac de cord. Acest lucru a dat de gândit, bineînțeles, tabloidele britanice insinuând că s-ar putea ca Thomas Markle să ascundă ceva. 

Puteți să vedeți imaginile cu pricina AICI!

Totuși, deși nu a fost prezent la nunta regală, Thomas a declarat că a urmărit cu interes și emoție evenimentul la televizor, conform TMZ, susținând faptul că Meghan a arătat extraordinar în rochia de mireasă și trasmițându-le celor doi miri numai fericire și împlinire, în viața de cuplu. 

Mai multe