Cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William? Vei fi uimit

25 mai 2016 14:28   Internațional
Ultima actualizare:

În viața privată, chiar și personalitățile cu origini nobile se comportă ca orice alt om obișnuit, oricât de înalt le-ar fi statutul. V-ați întrebat însă vreodată cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William?

Câțiva jurnaliști au căutat cu ardoare răspunsul la această întrebare și l-au aflat. Potrivit MarieClaire.co.uk, Kate Middleton și Prințul William au participat pe 23 mai la Expoziția de Flori din Chelsea și luându-ne după două surse diferite, Kate chiar are un cuvânt de alint pentru William - sau poate două. Conversația surprinsă se referă la același moment, dar au fost identificate două cuvinte diferite.

Acestea au fost pronunțate atunci când cuplul regal se uita la o plantă de origine australiană, numită Buxus. Potrivit afirmației designerului Mick Conway, prezent la eveniment, atunci când Prințul William a întrebat ce fel de plantă era, Kate i-a răspuns imediat: "Dragule ("Darling"), avem asta."

Cea de-a doua sursă este emisiunea Tv "The Today Show" care a surprins un alt cuvânt de alint în cadrul aceleiași conversații. "Ce floare este aceasta?", a întrebat William. "Iubitule ("Babe"), avem din astea; avem o grămadă din astea", a fost replica lui Kate, adresată soțului ei.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe