Cum l-a desființat Michelle Obama pe Trump, fără ca măcar să-i rostească numele

5 octombrie 2016 23:35   Internațional
Ultima actualizare:

Americanii sunt în plină campanie electorală. Mai este mai puțin de o lună până când cetățenii Statelor Unite ale Americii vor fi chemați la vot, să își aleagă președintele pentru următorii patru ani.

Actuala Primă Doamnă a SUA, Michelle Obama, este într-o misiune de a-i convinge pe americani că Hillary Clinton este candidatul potrivit. Soția lui Barack Obama susține multiple discursuri de sprijin pentru aceasta, unde încearcă să exprime argumentele care dovedesc că i s-ar potrivi rolul de președinte mult mai bine decât rivalului ei, Donald Trump.

MICHELLE https://t.co/DLlGZGMI5x https://t.co/1BrLctlkHb— yohana desta (@YohanaDesta) 4 octombrie 2016

MICHELLE https://t.co/DLlGZGMI5x https://t.co/1BrLctlkHb

Recent, Michelle Obama a reușit subtilitatea de a-l desființa pe candidatul republicanilor, fără ca măcar să îi menționeze numele în discurs. „Când este lovită, nu se plânge, nu strigă «fault»”, a declarat Prima Doamnă, în timp ce a bătut cu degetele în microfon.

Cei prezenți au înțeles că a făcut aluzie la Donald Trump, fiindcă în timpul dezbaterii oficiale cu Hillary Clinton, acesta a declarat că prestația lui a fost afectată de un microfon care nu funcționa corect.

La 8 noiembrie, americanii vor decide care dintre candidați va fi președintele Statelor Unite ale Americii, democrata Hillary Clinton sau republicanul Donald Trump. 

Mai multe