Cum sărbătoresc William și Kate cinci ani de căsătorie

27 mai 2016 11:18   Internațional
Ultima actualizare:

Ducele și ducesa de Cambridge sărbătoresc cea de-a cincea aniversare de nuntă. Până acum, cuplul regal a avut o căsnicie aparent fericită, iar în public, William și Kate au apărut mereu împreună și zâmbitori. Nu se așteptau totuși să aibă parte de o surpriză atât de frumoasă cu această ocazie.

Kate Middleton (34 de ani) și Prințul William (33 de ani)  au primit o mulțime de felicitări cu ocazia aniversării nunții lor, astfel că au ținut să le trimită tuturor mulțumiri printr-o fermecătoare felicitare în care apare portretul lor, relatează DailyMail.co.uk.

În cei cinci ani ai căsniciei lor, au primit și numeroase critici din partea publicului, mai mult sau mai puțin întemeiate sau răutăcioase. Felicitările pline de cuvinte care le adresează numai gânduri bune, le-a încălzit inimile celor doi soți. A fost o mare surpriză pentru Kate și William să vadă că sunt iubiți de multă lume.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ţi-a plăcut acest articol. Vei afla şi mai multe informaţii interesante!

Mai multe